Stämningsfylld musik till begravningen

Det finns många uppgifter kring en begravning som kan kännas svåra och väldigt emotionella. Att välja kista, bjuda på mat och organisera en värdig minnesstund upptar en stor del av tiden i nära anslutning till att en anhörig har gått bort.

För många känns det som en god idé att ta hjälp av en begravningsbyrå. En begravningsbyrå som Lova Begravning kan hjälpa dig med allt det praktiska. Det kan kännas skönt att få stöd när det gäller olika beslut som måste fattas och det underlättar dessutom att du kan beställa alla tjänster via nätet.

Hitta rätt musik

I många fall har den som avlidit själv lämnat instruktioner när det gäller såväl minnesstund som valet av musik, i andra fall är det upp till dig som anhörig att hitta stämningsfylld musik. Om du själv måste välja kan du tänka tillbaka på er relation och välja något som beskriver hur personen ifråga var. Du kan hitta en hel del musik på nätet och många väljer att anlita någon som sjunger och spelar live. Det viktigaste är att det hela känns rätt och att musikvalet hyllar den som har gått bort. Ibland finns det en välkänd favoritlåt som till exempel Ulf Lundells klassiker ”Öppna landskap”.

Leave a Reply

mts_schema