Att hänga med strömmen när du väljer musik  

I och med att det finns de som gillar udda musik så finns det naturligtvis även de som valt att vara de som hänger med strömmen. Detta är på ett sätt ganska så roligt, då det kan vara olika musik som är inne för dagen och alla helt plötsligt tycker om samma hippa kille eller tjej som levererar musiken. Naturligtvis kommer det inte att vara något fel på att hänga med strömmen när det gäller musik heller, men detta är oftast något som sker när människor är tillsammans eller ute på olika fester och konserter. När det handlar om att lyssna på musik i hemmet under den tid de är ensamma kan det vara helt andra toner i högtalarna.

 

Varför blir det då så många som gillar samma hippa musik, och sitter tillsammans som en klick av de mest populära personerna i skolan? Jo, det är för att det bara ska vara så. En Sexy Brazilian girl dancing at home wearing checked pyjamas shorts throwing hair backdel följer med i strömmen och blir de som får vara med på alla fester. Alla de andra kommer att vara de som blir kallade nördar eller avvikande personer som inte kommer att passa in i den heta klicken. Detta är dock något som i allmänhet försvinner när livet går vidare och då är det många som visar sin riktiga smak gällande musik.

När du är den som hänger med i strömmen utåt sett och den som egentligen gillar något annat inom musiken på det privata planet, kommer detta att vara något som hämmar din personliga identitet. Dock är detta livet för många i dagens hårda värld där det gäller att bli uppskattad för någon som egentligen inte existerar. Alla är enskilda individer och ska inte heller när det gäller valet av den musik de gillar, låta sig påverkas av andra så att de uppger sig tycka om något de egentligen inte gör. Här är det bättre och stå upp för den du är och visa att du kan vara en rolig och intressant person. Det kommer alla att tjäna på i längden och du har allt att vinna på att alltid vara den som visar vad du står för.

Leave a Reply

mts_schema