Bjud in till förfest innan konserten

Om du och dina kompisar eller familj har bestämt er för att gå och se en artist eller ett band ni gillar live kan det vara kul om ni gör kvällen ännu mer speciell och träffas innan.
Genom att bjuda in ditt konsertsällskap på förfest med något gott att dricka kan ni peppa för kvällen och komma i rätt stämning.

Köp hem vin

En av de viktigaste sakerna du bör tänka på inför förfesten är att det är trevligt att ha något att dricka, till exempel vin. Du kan köpa Cote de rhone på Vinoteket som är en sida där det går att köpa hem vin och andra alkoholhaltiga drycker på nätet. Just Côtes du Rhône är ett bra exempel på ett vin som många tycker om och därför kan det vara passande att du köper hem en flaska eller två av Côtes du Rhône inför förfesten. Côtes du Rhône är en fransk vinsort som har fylliga och fruktiga toner. Därför är det ett vin som många tycker om och dessutom kan det vara passande om du även ska bjuda på mat i form av kött och andra liknande rätter. Det finns flera varianter av Côtes du Rhône att välja bland och du hittar det på Vinotekets hemsida.

Leave a Reply

mts_schema